"...Cal aprendre a suprimir tota paraula inútil, expulsar els adjectius paràsits, les paraules que no volen dir res, les repeticions, els amphigouris (cosa que tampoc vol dir res)..."

Jules Roy 

L'empresa Roselló-Sangenís arquitectes neix l'any 1998. Té els seus orígens a l'etapa acadèmica dels seus fundadors: Josep Miquel Roselló i Manel Sangenís.

Després d'un període de dos anys a l'Àrea de Projectes Urbans de l'Ajuntament de Barcelona i al Institut Municipal de Parcs i Jardins creen aquesta empresa, la qual ha estat elaborant projectes i obres d'Espai Públic, Arquitectura i Paisatge des d'aleshores.

Han rebut diferents premis, entre els quals destaquen:

  • . 1er Premi de la II Triennal d'Arquitectura del Maresme del COAC, ex-aequo, a la millor obra d'Espai Públic per la Urbanització de les Rieres de Canet.
  • . Obra Seleccionada i Menció Especial a la 6a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès (COAC). 2012. Modalitat: Espais Exteriors. Projecte d'Arranjament i Millora del Parc de Can Mulà.
  • . Obra Seleccionada a la 6a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès (COAC). 2012. Modalitat: Habitatge Unifamiliar de Promoció Privada. Projecte Vivenda Unifamiliar a Can Mates.
  • . Premi Ebreus al millor edifici industrial pel Viver d'Empreses de Camarles.
  • . Obra Seleccionada a la 1era Mostra d'Arquitectura Catalana de Barcelona(COAC). 2013. Modalitat: Espais Exteriors. Projecte d'Horts Lúdics Municipals. El Prat de Llobregat.
  • . Obra Seleccionada a la II Triennal d'Arquitectura i Urbanisme del Baix LLobregat, Alt Penedès i Garraf. 2008. Modalitat: Espais Exteriors. Projecte Horts Lúdics Municipals. El Prat de LLobregat.
  • . Premi Candi Villafañe pel Projecte Horts Lúdics Municipals al Camí de la Bunyola. El Prat de LLobregat.
  • Prix d'Archictecture Languedoc-Roussillon. 2015. Projecte d'Ampliació de l'École St.Louis de Gonzague. Perpignan. França. Seleccionat entre els millors candidats.

Actualment porten a terme activitat docent a l'Escola Sert del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya i al Centre de Formació del Laberint de l'Ajuntament de Barcelona. Puntualment col·laboren en diferents cursos i ponències en escoles d'Arquitectura.